Mesajul pastorului


    Biserica S.O.S. este slujirea, viziunea si familia noastra.
„Doresc ca Biserica SOS sa fie o Biserica de referinta in Romania atat calitativ cat si numeric, o biserica care sa aiba un puternic impact în zona dar si în afara prin viziunea ei, prin influenta, minuni, prin slujire si ajutor oferit comunitatii. Biserica se va remarca printr-o slujire calitativa venita din partea unor oameni maturi, loiali, credinciosi, altruisti si plini de Duhul Sfant. Influenta ei se va remarca prin toate mijloacele Mass Media. Va fi un centru de pregatire, formare si trimitere.”

  • Inca de la inceput am dorit o biserica cu viziune si impact in Ploiesti. Stiam ca este nevoie de ceva nou si care sa atinga atat tinerii cat si generatia celor mai in varsta.  O biserica armonioasa care sa combine inchinarea, cresterea spirituala si evanghelizarea. Din aceasta dorinta conforma Bibliei s-a nascut viziunea Bisericii S.O.S. Ploiesti:

„Noi traim pentru a implini voia lui Dumnezeu, iubindu-L cu toata inima, slujind oamenilor si evanghelizand pe cei pierduti.”

  • Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o echipa extraordinara de slujitori ai bisericii. Impreuna am putut realiza lucruri frumoase si chiar indraznete dealungul celor aproape 10 ani de existenta. Nu fost usor. Am experimentat opozitie, greutati dar si impliniri deosebite. In tot acest timp Dumnezeu a lucrat extraordinar dovedindu-ne ca suntem parte din lucrarea Lui.

    Suntem hotarati sa mergem inainte si sa-L urmam in orice circumstanta.