Mesajul pastorului

Biserica S.O.S. este slujirea, viziunea și familia noastră.

„Doresc ca Biserica S.O.S. să fie o Biserică de referință în Romania atât calitativ cât și numeric, una care să aibă un puternic impact în zonă dar și în afară prin viziunea ei, prin influență, minuni, prin slujire și ajutor oferit comunității. Biserica se va remarca printr-o slujire calitativă venită din partea unor oameni maturi, loiali, credincioși, altruiști și plini de Duhul Sfânt. Influența ei se va remarca prin toate mijloacele mass media. Va fi un centru de pregătire, formare și trimitere.”

Încă de la început am dorit o biserică cu viziune și impact în Ploiești. Știam că este nevoie de ceva nou și care să atingă atât tinerii cât și generația celor mai în vârstă.  O biserică armonioasă care să combine închinarea, creșterea spirituală și evanghelizarea.

Din această dorință conformă Bibliei s-a născut viziunea Bisericii S.O.S. Ploiești.

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o echipă extraordinară de slujitori ai bisericii. Împreună am putut realiza lucruri frumoase și chiar îndrăznețe de-alungul celor aproape 10 ani de existență. Nu a fost usor. Am experimentat opoziție, greutați dar și împliniri deosebite. În tot acest timp, Dumnezeu a lucrat extraordinar, dovedindu-ne că suntem parte din lucrarea Lui.

    Suntem hotărâti să mergem înainte și să-L urmăm în orice circumstanță.